Seikkailu Toulousessa

Posted on

Airbnb-seikkailuni jatkuvat tällä kertaa Toulousessa, jossa olen pitchaamassa Rabbit Filmsin animaatioprojektia, Pikku Duudsoneita. Toulousessa järjestetään tapahtuma nimelta Cartoon Forum, jossa animaatioprojektit ympäri maailmaa yrittävät vakuuttaa tv-kanavien ostajat ja muut sijoittajat paremmuudestaan. Olen ensi kertaa tapahtumassa ja kaupungissa joten tiesin, että luvassa olisi hauska seikkailu (edit. toim. huom: minulla ei ollut tässä vaiheessa tietoa siitä, miten merkittäväksi tämä matka muotoutuisikaan elämäni kannalta). 

Järkevä matkailija ottaisi hotellin, mutta kun esteetikko lähtee seikkailulle, tärkeintä on oikea fiilis. Siksi valitsin kuvien ja suositusten perusteella tämän paikan. Kun saavuin, tajusin aika nopeasti asuvani Toulousen Bronxissa: ympäristössä pyörii narkkareita, arabimiehiä ja luovaa jengiä. Vinkkarat portaat nousevat lukuisten ruukkujen ja köynnöskasvien saattamana turkoosille ovelle, jonka takaa paljastuu sympaattinen, vinolattiainen asunto. Isäntäväkenä kaksi urugualaista miestä: toinen viinilehdessä työskentelevä musiikko, toinen omistaa 3 ravintolaa. Jälkimmäinen tekee juuri minulle sinisimpukoita. Ei hassumpi diili sittenkään!

little dudesons koivu